Smartcard handleiding


SMARTCARD HANDLEIDING

  1. Noteer het smartcardnummer zorgvuldig. Dit nummer vindt u aan de achterzijde van de smartcard.
  2. Sluit de satellietontvanger aan op uw schotel en tv. Zie hiervoor de gebruiksaanwijzing van uw digitale ontvanger.
  3. Zet uw ontvanger aan.
  4. Stop de smartcard met het Canal Digitaal logo aan de bovenzijde, en in de richting van de pijl, in uw ontvanger. Let op dat u de juiste kaartlezer kiest, bij ontvangers met meerdere kaartlezers. Zie hiervoor de gebruiksaanwijzing van uw digitale ontvanger. Voor ontvangers met Common Interfaces kunt u gebruik maken van de officiële Canal Digitaal Mediaguard module in combinatie met de smartcard.
  5. Stem uw ontvanger af op één van de Nederlandse kanalen. U heeft nu nog geen beeld.
  6. Bel met de servicelijn van Canal Digitaal 035-6477477. Volg de instructies en voer het volledige smartcardnummer in. Na invoering van uw smartcardnummer, stuurt Canal Digitaal een signaal naar uw smartcard. Binnen zestig minuten heeft u dan beeld en geluid. U kunt ook uw smartcard via de SMS 06-44300300 of het internet activeren, via de site van Canal Digitaal
  7. Laat de smartcard in de ontvanger zitten. Vul het inschrijfformulier in en stuur deze ondertekend binnen drie werkdagen op naar Canal Digitaal. Te laat insturen betekend dat uw smartcard wordt geblokkeerd en u geen beeld en geluid meer heeft.
  8. Canal Digitaal berekend per smartcard een éénmalige registratievergoeding van € 29,95.
  9. Voor andere aanbiedingen en meer informatie verwijzen wij u graag naar: