Novasat


Op 7 juni 2004 is Novasat begonnen met het online verkopen van satellietapparatuur. Novasat is in de markt gezet door een marketingbureau, dat al meer dan twaalf jaar actief is. U heeft dus niet met een ééndagsvlieg te maken.

Niet alleen commerciële belangen hebben een rol gespeeld bij de oprichting van Novasat. Het gebrek aan een goede en vooral ook betaalbare satellietshop op het internet, heeft ons doen besluiten Novasat op te richten.

Novasat levert uitsluitend legale producten afkomstig van officiële Nederlandse importeurs. Zo kunt u dus nooit voor onaangename verrassingen komen te staan.

Novasat is al jaren officieel dealer van Canal Digitaal. Daarnaast leveren wij producten voor de ontvangst van TV Vlaanderen, Digitenne van KPN, UPC en Ziggo.

Novasat kan bijna alle artikelen leveren op het gebied van satellietontvangst. Staat het door u gewenste artikel niet op onze site, informeer dan vrijblijvend naar onze prijs.

Wij hopen dat u met veel plezier onze shop bezoekt. Let daarbij vooral ook op onze aanbiedingen! Zo kunt u makkelijk tot wel honderd euro besparen.